Boek: Wikileaks, Alles wat je niet mocht weten!

In November 2010 drong het echte effect van de klokkenluiders organisatie Wikileaks door. Een enorme hoeveelheid aan geheime documenten, cables, werden openbaar gemaakt. Julian Assagne is het brein achter het massaal lekken van deze informatie. Niet vanuit een technologisch perspectuef , maar vanuit een duidelijke filosofie en ideaal. Een transparante wereld waarin overheden geen geheimen hebben voor haar burgers.

In het boek ‘Wikileaks’ lees je alles wat je niet mocht weten lees je  in sneltreinvaart het verhaal tot nu toe. Op heldere en humoristische wijze verschaft het inzicht in de verbijsterende mediahype die WikiLeaks heet. Interessante personen en bronnen met een eigen visie komen aan bod zoals Clay Shirky en The New Yorker.

Alexander Klöpping, wellicht bekend van De Wereld Draait Door, schreef het kleine handzame boekje over het ontstaan en de invloed van Wikileaks. Het boekje leest prettig en vlot. Het zorgt ervoor dat je in een paar uur helemaal op de hoogte bent van alle ontwikkelingen rondom Wikileaks. Een aanrader voor komend weekend!

Wikileaks, alles wat je niet mocht weten, is te koop bij Bol.com of als e-book. Het boek heeft ook een eigen website met actuele items en een uitgebreide bronnenlijst.  

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s