Yes! Prezi op de iPad

Prezi_ipad_screens

Vanaf vandaag is er een speciale applicatie van Prezi voor op de iPad. Prezi is eigenlijk de interactieve variant van Powerpoint. Prezi plaatst informatie die normaal wordt opgedeeld in verschillende slides in één ruimte. Gebruikers hebben zo meer controle over hetgeen ze zien en laten zien.

Prezi op de iPad is perfect voor gesprekken met anderen om bijvoorbeeld een idee of concept te pitchen. Het is een prettige en interactieve manier van informatie uitwisselen. Boodschappen worden effectiever overgebracht door de visuele en interactieve kracht van Prezi. “Het touchscreen van de iPad lijkt te zijn gemaakt voor Prezi. Bij het pitchen van nieuwe ideeën is het erg prettig om te kunnen laten zien wat het ‘grotere plaatje’ is, maar je wilt natuurlijk ook op de details kunnen inzoomen”, verteld Peter Arvari, CEO van Prezi inc.

De eerste indruk van de app is positief. Het werkt gemakkelijk en soepel. Door met je vingers in -en uit te zoomen (over het beeld schuiven en ‘knijpen’ met je vingers) worden onderdelen beter zichtbaar. Het is een leukere beleving om op deze manier door presentaties te gaan. Daarnaast is heldere scherm van de iPad perfect voor het bekijken van Prezi’s.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s